Geli za tuširanje Afrodita

NAJ POLETJE TRAJA IN TRAJA…

… Ker pogrešam poletje, ki sem ga letošnje poletje žal občutila le na Cipru, sem se odločila za nakup novih Afroditinih  izdekov za prhanje. Pa čeprav samo v moji kopalnici! Želela bi vam predstaviti 5 NOVIH, »poletno obarvanih« izdelkov za prhanje in nego telesa Kozmetike Afrodita:

Gel za prhanje MANGO COCKTAIL – vir nove energije in eksotike pod prho,

Kremni gel za prhanje in Negovalno mleko za telo COCONUT MILK za tropsko doživetje vsakodnevne nege.

Gel za prhanje in vlažilni losion za telo HYALURON za ekstremno hidratacijo tudi najbolj dehidrirane kože. Ker obožujem vonj kokosa, ki nudi sladko razvajanje pod prho, sem si ga morala privoščiti. Z izvlečki kokosa in biolipidom koži nudi 24h intenzivno nego ter jo naredi neverjetno mehko. Vonj kokosa zapelje v tropski svet ter zagotavlja nepozabno negovalno izkušnjo. Nežno čiščenje in vlažilna nega hkrati! Vsebuje 100% naravno hialuronsko kislino, ki kožo med prhanjem izdatno vlaži in pomaga preprečevati njeno izsuševanje. Nepogrešljiv za dehidrirano kožo.

COCONUT MILK Kremni gel-Sladko razvajanje pod prho! Z izvlečki kokosa in biolipidom koži nudi 24h intenzivno nego ter jo naredi neverjetno mehko. Vonj kokosa zapelje v tropski svet ter zagotavlja nepozabno negovalno izkušnjo.

Že veste kaj boste izbrale? Ne glede na izbiro boste vaši koži zagotovili intenzivno naravno nego brez dodanih parabenov, parafina in BHT-ja. To pa še ni vse: izdelki ne rušijo naravnega pH ravnovesja kože ter so pisani na čisto vsako kožo! Tudi občutljivo. 
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com