Ureditev gelish manikure doma

Geliranje nohtov je bil zame včasih čas, ko sem redno hodila v kozmetične salone in zapravila ogromno denarja za ureditev mojih nohtov. Potem pa sem našla stran za geliranje nohtov, ki jo najdete na: www.geliranjenohtov.com. Takoj sem si izbrala komplet za začetnike geliranja nohtov. V kompletu sem našla točno vse kar potrebujem. 
Sama vedno pravim, da je za dober rezultat potrebno ogromno vaje, nekaj poguma in primeren izbor produktov. Sama se nimam za nikakršno mojstrico, sem pa z leti nabrala kar nekaj izkušenj in tako svoje nohte urejam kar sama.

V današnji objavi bi želela predstaviti ponaredek CND Shellaca, saj sem zelo vesela, da sem ga našla. Imenuje Bluesky Shellac, ki ga že kar nekaj salonov uporablja, saj ga je ob pregledu s strani zdravstvene inšpekcije le-to odobrilo. Dobite ga ravno tako na strani www.geliranjenohtov.com. Ne vsebuje nobenih škodljivih snovi, ki bi škodili naravnim nohtom. Moja barva poletja je kot vidite same na sliki – ciklama. Imajo široko paleto barv, tako, da je odločitev glede barve kar težka, jaz sem svojo za letošnje poletje našlaJ Pa vi? 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com