REAL TECHNIQUES ČOPIČIDrage dame, današnjo objavo posvečam Real Techniques čopičem za nanos senčil, ki so produkt slavnih make up sester Pixiwoo, Sam in Nic. 

Do nedavnega sem bila zaprisežena privrženka MAC čopičev za nanos ličil. J Ko so se vse slave pohval in pozitivnih ocen nekoliko polegle, sem se tudi jaz, MAC zapriseženka, odločila za nakup teh famoznih pripomočkov. 

Prvo pozitivno presenečenje je bilo, da so na voljo v Sloveniji na www.licila.si. Brskam, si ogledujem ponudbo, se sprašujem ali bo to morebiti zgrešen nakup … Ne, odločila sem se, da jih preizkusim in pika. Ker čopičev za ličila pač ni nikoli dovolj, preletim svoj seznam željaJ V oči mi pade trio čopičev Real Techniques Duo Fiber Collection. Sledi drugi bonbonček – prijazen odziv osebja v spletni trgovini in ekspresno hitra dostava. Lično zapakiran paketek s pozornimi darilci je prispel. UhOh, sami dobri signali …


V nadaljevanju je kratek review čopičev Real Techniques Duo Fiber Collection. Gre za set 3-eh čopičev, ki so sestavljeni iz dvojnih sintetičnih vlaken (ja, 100 % cruelty-free so! J):
·      Duo Fiber Face Brush: odličen za nanos pudra in blusha (kremni, tekoči, v prahu).
·      Duo Fiber Contour Brush: odličen za nanos sculpting pudra, bronzerjahighliterja.
·      Duo Fiber Eye Brush: namenjen je nanosu senčil za oči, odličen pa je tudi za blendanje le-teh.

Čopiči se dobro obnesejo pri uporabi kremnih, tekočih ali pudrastih teksturah ličilPri umivanju ni posebnosti, ščetine ne odpadajo, morda se nekoliko hitreje sušijo od MAC-ovih čopičev. Kupite jih lahko tukaj.


Za konec bi dodala le to, da so bili Real Techniques čopiči vsekakor vredni nakupa in veselim se dodatne obogatitve svoje kolekcije. Saj veste, čopičev ni nikoli zadosti … ;)


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com