Moška sončna očala 2014 pomlad/poletje


Vsi veliki proizvajalci oz. oblikovalci sončnih očal vsako leto predstavljajo nove modele sončnih očal. V letu 2014 so novi modeli sončnih očal narejeni po modnih smernicah, ki so v trendu. Pri oblikovanju se dizajnerji še vedno poigravajo z obliko, barvami, medtem ko pri izbiri materiala še vedno prisegajo na enak način.  Ravno trendovske oblike sončnih očal so pristopne v spletni trgovini pokloni.si, kjer najdete  modna sončna očala, ki so cenovno dostopna ljubiteljem mode. Zagotovo lahko vsakdo izmed nas najde svoja sončna očala, s katerimi bo zagotovo opazen. Ravno zato sem prav tam za svojega moža izbrala sončna očala. 

V zadnjih letih so ponovno v trendu retro modeli sončnih očal. Če jih že nosite, se ne bojte, kajti še vedno ste v trendu. Naslednji izbrani model sončnih očal so pilotska očala, ki nikoli niso šla ven iz mode, saj so jih dopolnili z obarvanimi stekli kot so rdeča, modra in zelena. Ravno zaradi tega, so ostale še bolj zanimive za uporabnike. Retro val sončna očala mačkaste oblike, z ogromnimi stekli, ki prekrijejo pol obraza, pa prisegajo predvsem ženske.

Pri izbiri ob nakupu sončnih očal, je potrebno še vedno pristopiti na najbolj pomemben način – zaščiti pred soncem. Najbolj pomembno je, da ščitijo pred UVB žarki, saj se pri velikem izpostavljanju UVB žarkom lahko pojavi fotokeratitis in druge vrste bolezni oči. 

Ko sem izbirala sončna očala za svojega moža, ki je pri tem zelo izbirčen, sem najprej pogledala zaščito in šele nato obliko, ki bi pasala na njegov obraz. Kljub vsem modnim trendom še vedno prisega na športna sončna očala. Očala Ozzie, ki sem jih izbrala zagotavljajo popolno zaščito in prilagodljivost različnim pogojem uporabe. Če ste aktiven športnik ali rekreativec vas bodo očala Ozzie prepričala, da ste se odločili pravilno in da vam je mar za vaše oči.

Večinoma z vami delim ocene produktov, ki so me navdušili in tokrat ni prav nič drugače. Očala so namreč moža zelo razveselile in tudi tokrat se nisem zmotila pri izbiri. Znamko Ozzie sončnih moških očal verjetno poznavalci dobro poznate, marsikomu pa je še vedno neznana. Razlog je v tem, da je na tržišču šele nekaj let in morda ne posega v tako agresivne reklamne kampanije kot ostala podjetja. 

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com