Celulit


Le katera ženska se ni še srečala s celulitom? Ta nadloga imenovana celulit je poimenovanje za maščobno in vezivno tkivo v podkožju, značilno predvsem za ženske. Sicer je to seveda nekaj povsem naravnega. Težava pa nastane, ko se zredimo in pričnejo maščobne celice neenakomerno pritiskati na kožno površnico, kar povzroči jamičast oziroma pomarančast videz kože – to je tudi najbolj pogost opis celulita, ki pa je seveda precej posplošen, saj se nanaša le na posledice, ne pa tudi na vzroke za nastanek.
Imela sem obdobje, ko sem se kar na enkrat malo zredila v času nosečnosti in po porodu močno shujšala, tako, da sem si na ta način pridelala malce celulita. Kako se rešiti tej neprijetni nadlogi, sem se tako srečala s proticelulitno peno imenovano CelluHit. Predhodno sem poizkusila veliko vrst krem, a nobena ni imela učinka kot ta, nad katero sem navdušena. Je tista prava in predvsem preverjeno učinkovita! Je revolucionarna anti-celulitna pena z brutalnim učinkom za odpravo celulita. Pena deluje tako, da z redno uporabo zmanjšuje celulit in celo obseg stegen ter obliko telesa. Poleg redne uporabe pene je potrebna tudi zadostna količina rekreacije, ki je pomemben dejavnik pri odpravljanju celulita. Telesni vadbi se posvečam najmanj tri ure tedensko, kar je pri meni tek. Poleg pa svojo vadbo nadgradim z nekaj anaerobnimi vajami, saj le te okrepiljo moje mišice.

Že ob prvi uporabi sem po nanosu pene čutila spremembo. Pokajoča tehnologija povečuje učinkovitost aktivnih sestavin izdelka CelluHit v povrhnjici v prvih minutah po nanosu. Posebno učinkovitost CelluHit izdelka omogoča unikatno pokajoče delovanje in revolucionarni IS kompleks in ostale skrbno izbrane naravne sestavine. To unikatno pokajoče delovanje dosega bistveno povečanje temperature v primerjavi z drugimi testiranimi proti-celulitnimi formulami. Pa začnite že sedaj, da boste pripravljene stopile v poletje. 
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com