Zdravo hujšanje z vidnimi rezultati

Ženske imamo vedno kakšen kilogram preveč. Tako sem v sodelovanju s Planet diet preizkusila prehransko dopolnilo NutriUp – zelena kava. Želela sem si izgubiti tista dva kilogramčka preveč ter imeti predvsem manjši apetit.

Kako je potekalo naše sodelovanje s Planet diet?

Najprej so mi prijazno svetovali, me povprašali koliko kilogramov imam, telesno višino, ukvarjanje s športom, delo itd. Najbolj mi je bilo všeč to, da iskreno povedo, da ob zmanjšanju vnosa kalorij v telo ne bo vidnih rezultatov. Pri hujšanju je 70% uspeha v prehrani, 30% pa v športu oziroma gibanju. Za boljše rezultate treba prilagoditi oboje. Na področju prehrane obstaja kopica diet, za večino pa se kot dolgoročno najboljše izkaže nizko hidratna dieta. Več si lahko preberete na  http://www.planet-diet.si/diete-in-hujsanje/28-nizko-hidratna-shujsevalna-dieta

Kako pa delujejo kavna zrna?

Name so delovala predvsem na izgubo apetita, ki je bil zadnje čase zelo velik. Zelena kava deluje kot naraven zaviralec apetita, kar še dodatno podpira hujšanje in izboljšuje rezultate shujševalne diete. Zrna v svoji naravni obliki vsebujejo antioksidante in klorogensko kislino. Ravno ta klorogenska kislina topi maščobe in pomaga pri hujšanju, spodbuja metabolizem in ima anti-aging učinek. Pospešen metabolizem poskrbi, da telo kuri več maščob in kalorij, kot običajno. Ob tem sem zato pridno telovadila. Zelena kava nam lahko pomaga shujšati, že ob manjši spremembi prehranjevalnih navad ali povečani telesni aktivnosti. Glede na predpisani jedilnik sem jedla 5x na dan. 


Zakaj sem se odločila za uporabo prehrambenga dodatka Zelena kava?

Ker pomaga nadzorovati težo
Pospeši metabolizem
Ker njene učinke potrjujejo mnoge študije

Zakaj me je Planet diet prepričal za sodelovanje?

Ker so strokovnjaki
Se posvetijo vsaki stranki posebaj
Napišejo načrt glede na strankin življenski slog ter pošljejo jedilnik
Ne obljubljajo lažnih učinkov in čudežev
Ni stranskih učinkov jemanja prehrambenega dopolnila

Vir: http://www.planet-diet.si/zelena-kava-3

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com