Hyaluronic Micro-Injection 30+ dnevno-nočna krema

V iskanju večne lepote sem v sodelovanju s Soraya imela možnost preizkusiti kremo HyaluronicMicro-Injection 30+ dnevno-nočna krema. Uporabljam jo že en mesec in je fantastična. Sliši se čudovito in tudi je!

V kolikor ste vsaj malo podobni meni, potem se iskanje popolnih produktov nikoli ne konča. Po nanosu kreme je moja koža tako mehka in svilnata in ravno to me je prepričalo za nakup. Kožo vlaži in moja polt je po nanosu sijoča in sveža. Hialuronska kislina je tista glavna sestavina.  Kremo lahko uporabljate tako podnevi kot ponoči. Gladi tudi že nastale gubice in zahvaljujoč formulaciji HYDRO-POWER pa krema kožo odlično vlaži in jo pušča svilnato mehko, čvrsto in elastično. Moj absolutni favorit je krema Hyaluronic Micro-Injection 30+ dnevno-nočna krema. Med kremami pa boste najlažje izbrali kar po svoji starosti. Prva krema je namenjena 30 do 40 let starim, druga 40 do 50, tretja od 50 naprej, četrta pa od 60 let naprej. Produkt obljublja zdravo, gladko, sijočo in revitalizirano kožo in je primern za vse tipe kože - tudi občutljivo.

Napačna predstava je, da mastna koža ne potrebuje vlaženja, lahko povzroči, da se mastna koža še bolj brani pred izgubo vlažnosti in tvori še več sebuma (kožne maščobe). Prav zato je hialuronska kislina ena od najboljših učinkovin za vlaženje, tako mastni kot suhi in zelo suhi koži dostavlja molekule vlažnosti in jo ohranja vitalno in pripravljeno na boj proti negativnim vplivom iz okolja. Jaz sem vsekakor zadovoljna!

Sorayine izdelke si lahko ogledate na: http://goo.gl/8ma0in 

 

 
 

 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com