Etrerično in masažno olje za sprostitev iz prave sivke


Kdo bi si mislil, da lahko vsestranska medicinska rastlina tako lepo diši. V nadaljevanju bom predstavila dva sivkina izdelka, ki jih imam v uporabi in sem nad njima navdušena. Sivka se uporablja kot dodatek milom in parfumom, pije se tudi kot čaj, uporablja kot esencialno olje ali tinktura, že nekaj stoletij pa se uporablja za celjenje in pomirjanje.


Prvi izdelek iz sivke je eterično olje. Uporaba eteričnega olja je vsemogočna, kot npr., antiseptic, zdravljenje aken, gripe, slabosti, depresije, uses in grla, nespečnostjo in še bi lahko naštevala. Nakup bi vsekakor priporočila pri ButikLavanda

Drugi izdelek je masažno olje za sprostitev ki ga osebno uporabljam za kopel. Profesionalno masažno olje je popolnoma naravno, zasnovano na bazi olja grozdnih pečk in dodanimi eteričnimi olji sivke, koromača, kamilice in mete. Masažno olje je namenjeno lajšanju vsakodnevnih obremenitev. Odlično je tudi za nego kože in kot dodatek h kopeli. Priporočala bi kopel z uporabo eteričnega olja sivke tako, da napolnite kopalno kad z vodo. Vanjo nakapajte 4-8 kapljic eteričnega olja. Ker se eterična olja v vodi ne topijo, gladino vode premešajte. Klasična sproščujoča mešanica je sestavljena iz dveh kapljic sivke, dveh kapljic geranije in dveh kapljic kamilice. Po kopanju priporočam, da telo namažete z eteričnim oljem sivke.  Masažno olje kupite tukaj.

Prijetno sproščanje želim!
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com