TANGLE ANGEL

NOVO NA SLOVENSKEM TRŽIŠČU

Revolucija na področju lasne nege in skrivnost, ki prihaja iz Velike Britanije!

KRALJEVI FRIZER RAZKRIVA NEBEŠKO SKRIVNOST:
TANGLE ANGEL
Nebesa so v sodelovanju z britanskim kraljevim frizerjem in frizerjem slavnih oseb Richardom Wardom poslala na zemljo nov, revolucionaren pripomoček pri odvozlavanju las, ki slišiš na ime TANGLE ANGEL.

Krtače Tangle Angel, ki so prišle tudi v Slovenijo po zaslugi uveljavljenega podjetja za področje lasne kometike KLEVI d.o.o., je osnoval Richard Wand, ki je sicer zadolžen za kraljeve pričeske. Slavni frizer se je skozi svoja leta delovanja ukvarjal s precej vozli v laseh, zato je ves čas hrepenel po izdelku, ki bo temu naredil konec, obenem pa ne bo poškodoval vaših las ali uničil vaše popolne pričeske. Zato je po 25 letih trdega dela nastala krtača za razčesavanje in 'odvozlavanje', ki ni samo lepa, temveč tudi funkcijsko odlično opravlja svoje poslanstvo. »Ergonomska oblika krtače mi s svojimi ščetinami, ki so bile zelo tehnično konstruirane, sedaj dopušča, da na enostaven in neboleč način češem in razozljam lase!« pravi frizer, ki je končno razkril svojo dolgo varovano skrivnost.

TANGLE ANGEL: Brez konkurence!

Od konkurence jo ločijo številne prednosti, zato jih moramo našteti vsaj nekaj:

1)    KRTAČE ODLIKUJEJO VISOKO KAKOVOSTNE TEHNOLOŠKE KARAKTERISTIKE.
2)    KRTAČE SO ANTIBAKTERIJSKE. To pomeni, da posebej razviti antibakterijski dodatki v plastiki naredijo krtače ultra higienske in varne za uporabo. Krtača je 99,9% učinkovita pri zmanjševanju nastajanja neželjenih bakterij.
3)    KRTAČE SO ANTISTATIČNE. Krtače delujejo proti naelektrenosti las in jih naredijo gladke in svilene.
4)    ODPORNE SO NA TOPLOTO. To pomeni, da ohranjajo svojo obliko tudi pri visokih temperaturah, ki jih ustvarjajo profesionalni sušilci las.
5)    KRTAČE ODLIKUJE EDINSTVENA OSNOVA IN ERGONOMSKA OBLIKA.  Krtača je zelo tehnično dodelana! Osnovna površina krtače, ki ima nameščene različno dolge ščetine, omogoča, da lasje drsijo skozi vozle las. Ergonomska oblika - čudovita, vendar inovativna “angelska” oblika - je fantastična za držo na ročaju, v želji po še večji kontroli nad krtačo pripročamo držo na “krilih”.
6)    KRTAČE SO PRIMERNE ZA VSE VRSTE LAS! Tako za tanke kot kodraste, otroške in občutljive.
7)    PRIMERNE SO ZA SUŠENJE. Ker so nekaj posebnega, so primerne tudi za sušenje. Krtače niso le za razvozlavanje, temveč z njimi lahko tudi odlično sušimo lase.

Poiščite pravo TANGLE ANGEL krtačo zase!
Ker niso vse enake, med bogatim izborom poiščite tisto, ki vam bo pisana na kožo.
Tangle Angel krtače delimo na več vrst:
1.     Tangle Angel – je prva med njimi. Zanimiva, drugačna, za nekatere kičasta, vendar o njej se bo govorilo, najdete pa jo v več barvnih odtenkih. Je najbolj prodajana krtača.
2.     Tangle Angel CLASSIC - za uporabnike, ki so jim “krila” na hrbtni strani preveč zagotavljajo bolj umirjeno obliko. Krtača je visoka 18,7 cm in je mehka na otip.. Tangle
3.     Tangle Angel EXTREME – že samo ime pove, da gre za krtačo, ki ima ekstremno delovanje, ekstremno število ščetin, ekstremno odvozlanje las. Je ekstremna v vseh pogledih: krtača ima daljše in bolj goste ščetine, večjo površino za česanje in je zato primerna za najbolj zahtevne primere, kot tudi lasne podaljške, sintetične lase, otroške lase in kodraste lase.
4.     Tangle Angel CHERUB - krtača je primerna za vsako žensko torbico in  in potovanja. Krtača je visoka 15 cm in je mehka na otip.
5.     Tangle Angel BABY – je najmanjša krtača v obliki obeska za ključe, a bo pritegnila veliko pozornosti, saj združuje prijetno s koristnim, pa še privlačna je na pogled.
6.     Tangle Angel PET - tudi domači ljubljenčki si zaslužijo le najboljše - specialne krtače v obliki tačke! Privoščite jim jo.

Zakaj si torej ne bi izbrali svoje angelske krtače? Zdaj je to mogoče!

Jaz sem svojo zagotovo našla JPRESS KONTAKT:
Katarina Štular
KLEVI, d.o.o., Kranj
Seljakovo naselje 29, 4000 Kranj
 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com