Orehovo olje


Orehovo olje, navdušena sem nad njim. Ker tudi v medicini v zadnjem času vse bolj priznavajo pozitivne učinke orehovega olja, sem se odločila za nakup. Že več medicinskih študij je pokazalo, kako zelo čudežno moč bi lahko oreh skrival v sebi – povezujejo ga z zmanjševanjem tveganja za bolezni srca in ožilja, pomen mu pripisujejo pri preprečevanju sladkorne bolezni in celo pri premagovanju raka. Orehovo olje je naravni balzam in ga lahko uživamo 3x na dan po eno čajno žličko. To je najboljši način za hujšanje. Uživanje orehovega olja v omejeni količini je istočasno čiščenje krvi in preprečevanje kislosti v tankem črevesju. Prav tako pomaga pri izboljšanju spomina, razstrupitvi telesa, znižuje holesterol itd. Kar je najbolj pomembno, ženske pozor pomaga pri zniževanju telesne teže!

Obenem si ga lahko na predelih kože, na mesto celulita naesete oziroma vmasirate v kožo. Po enem mescu so vidni rezultati.

Orehovo olje je izredno bogato z maščobnimi kislinami omega-3. Njegovo redno uživanje zmanjšuje stres, pozabljivost, anksioznost in depresijo. Zmanjšuje tudi tveganje za boleznimi srca in ožilja ter je izvrsten čistilec strupov iz telesa. Uporabljamo ga le za začinjanje že pripravljenih jedi, saj ni primerno za segrevanje.

Primeren je tudi za zaščito kože pred soncem, saj vsebuje naravni faktor 4. Vas je navdušil? Mene zagotovo je... Naročite si ga lahko tukaj.


Moj zdravi obrok: mešana solata z dodatkom orehovega olja, riba..
Pa dober tek:)


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com