Konopljino olje


Bolezen je tista, ki marsikoga prebudi, da začne razmišljati o sebi. Kadar nastopi huda bolezen pri človeku, začne razmišljati o tem, kaj je za njega dobro in kaj ne. S podobno izkušnjo in zavedanjem sem začela raziskovati vse o tem, kaj je za moje zdravje dobro in kaj ne, predvsem o zdravi prehrani.

V današenjem prispevku bi želela predstaviti konopljino olje, ki je v moji prehrani vedno prisotno.  www.herbioplus.com so tisti, ki skrbijo za oskrbo z mojim konopljinim oljem ter vseh drugih olj. Imajo verodostojni certifikat, kar je garancija za kakovost ter varno uporabo. 

Spoznali boste kaj je konopljino olje, zakaj ga uživati. Herbioplus je podjetje, ki verjame, da bi morala hrana biti razbremenjena uporabe strupenih snovi in škodljivih kemičnih sredstev.


Konopljino olje vsebuje veliko enkrat (mono) in večkrat (poli) nenasičenih maščobnih kislin; skoraj 90 %, kar je zelo pomembno v prehrani. Pri tem je potrebno še posebej poudariti, da vsebuje 50-70% LINOLNE (omega 6) kisline in od 15 do 25% alfa LINOLENSKE, ki ji danes pravimo kar omega 3 maščobna kislina. Tako že 10 do 20 gramov konopljinega olja zadostuje za pokrivanje dnevnih potreb po teh dveh esencialnih maščobnih kislinah. Uporaba konopljinega olja vpliva na blagodejnost različnih bolezni. Vsak dan popijte 2 žlici konoplijinega olja. Poleg uporabljam tudi konopljino mast ter konopljine proteine. 

Počutje: ODLIČNO! J


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com