Intimno zdravje


Kot vam je verjetno znano, ima naša koža pH vrednost 5,5. Vsaka ženska je rada urejena in je nega telesa običajna. Temu namenimo veliko energije, časa in tudi premisleke, katera intimna sredstva uporabljati.

Z uporabo neprimernih intimnih sredstev ph ravnovesje lahko porušimo. Tako se razvijejo mikrobi in bakterije. Vsaka ženska se tudi sreča z različnimi dejavniki, ki vplivajo na vaginalno okolje. Lahko gre že za hormonske spremembe, s katerimi se srečamo že zelo zgodaj.  Pri nakupu sredstev za intimno nego moramo biti pozorni na pH med 3,5 – 4,8.  Izdelke za intimne predele, ki jih priporočam in sama uporabljam, najdete v ekološki trgovini. V nadaljevanju bom predstavila izdelke, ki so nujno potrebni za vse tiste ženske, ki želite biti urejene in čiste.


MILO ZA OSEBNO HIGIENO BIO ECOSAN (ne vsebuje SLES!) – tudi brez izpiranja
 Tekoče milo za vsakodnevno telesno higieno. Namenjeno je posebej dehidrirani, izsušeni in razdraženi koži, ki je izpostavljena zunanjim dejavnikom. Učinkovito preprečuje možne težave, ki bi lahko razdražile kožo. Prav tako je milo učinkovito pri uporabi za osebno higieno, saj zahvaljujoč visoki vsebnosti aktivnih učinkovin ohranja naravno obrambo sluznice. Ta nežen izdelek obnavlja hidrolipidni plašč kože ter kožo osveži in jo naravno zaščiti.  
 
Glavne sestavine: olje sladkega mandljevca, rastlinski glicerin, izvleček pečk črnega ribeza, nemovo olje, ekstra deviško olivno olje, izvleček olja čajevca, vitamin E.
 iz biološke pridelave

BIO GEL ZA INTIMNO NEGO - odpravlja razdraženost in pekoč občutek BioIgen Vsebuje: izvleček aloe, izvleček modre drevesne konoplje, olje čajevca, izvleček japonskega akosteničevja. Je nežen izdelek, ki ne spreminja naravnega pH faktorja sluznice. Ne draži niti najobčutljivejših predelov in ne spreminja bakterijske flore. Je tudi lubrikant.

BIO PRŠILO ZA INTIMNO NEGO BioIgen Vsebuje: izvleček aloe, izvleček japonskega kosteničevja, izvleček modre drevesne konoplje, olje čajevca. Popolnoma naraven izdelek, ki učinkovito deluje pri pordelosti in razdraženosti zelo občutljive kože. Zahvaljujoč formuli kožo ščiti in pomirja ter blaži srbečico in pekoč občutek na koži. 

Vir Lasten


 

Instagram objave

Oglejte si objave na Instagramu

Facebook objave

Spremljajte objave na Facebook-u

Kontaktirajte avtorja

isabellastylefashion@gmail.com